Rijschool met hulp bij ADHD en/of Autisme

Heb jij te maken met autisme of ADHD?

Ik ben gespecialiseerd in les geven aan mensen met autisme.

Oud-leerlingen aan het woord

 • Ik heb op een fantastische manier auto leren rijden van Peter Sneep. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de behoeften van de leerling. Stapje voor stapje wordt het niveau van autorijden omhoog gekrikt. Wat heel fijn is, is dat de leerling zelf ook inbreng heeft in hetgeen dat hij/zij wil oefenen. Tijdens het rijden werden er ook de nodige grappen gemaakt, heerlijk. Peter, heel erg bedankt voor de lessen! Ik ga het zeker missen! Nogmaals heel veel dank. Groetjes, Daan
  Fantastische manier - Daan uit Hoevelaken
 • Na zo’n 30 lessen bij de een en toen nog 45 bij de ander was ik gezakt. Gelukkig kwam ik Peter op internet tegen en ging ik na een proefles die goed beviel bij hem lessen. Peter snapte precies hoe ik in de auto zat en wat ik nodig had. Hij leerde me geen trucje maar echt auto rijden. En bij echt autorijden hoort het gevoel “vertrouwen” hebben. Dit heeft Peter me echt gegeven. Peter neemt de tijd, past zijn leswijze aan op wat je nodig hebt en vult les uur in met gevarieerd rijden wat past bij je leerdoel. Geen standaard rondjes rond het cbr dus! Het belangrijkste voor mij is, dat ik nu mijn rijbewijs heb gehaald (want jaaaaa, dat lukte nu dus wel) en ik ook nog eens met een fijn gevoel de auto in stap en ik hier elke dag al gebruik van maak! Daar word ik helemaal blij van! Peter heeft super veel geduld, neemt de tijd en heeft humor. Ik zou hem iedereen gunnen! Ook wanneer je al rijdt, maar niet blij rijdt! Groet van Femke
  Geen standaard rondjes - Femke uit Amersfoort
 • Peter is een bevlogen instructeur met veel kennis, passie en ervaring. Hij zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat het dan ook haalt. Ik ben tevreden over de instructeur, was een heel goede ervaring. Thank You.
  Top rijschool!! - Daniel uit Hoevelaken
 • Dankzij Peter durf ik eindelijk alleen auto te rijden. Veertig jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en vervolgens niet gereden. Angst was de oorzaak. Openbaar vervoer en fiets voldeden prima. In 1987 een opfriscursus autorijden gedaan en weer 'het niet durven'. Afgelopen jaar herpakte ik mij, door omstandigheden gedwongen, om het nog een keer te proberen. Nu of nooit. Ik kreeg de naam van Peter om hem eens te benaderen. Hij zou ervaring hebben in het begeleiden van faalangst bij autorijden. De grootste drempel was om de stap te zetten: Nu ga ik het doen. En wat ben ik blij dat Peter mij begeleid heeft. Hij heeft mij gemotiveerd en mij zelfvertrouwen gegeven. Peter heeft mij veel geleerd, vooral rustig blijven, en durf ik eindelijk alleen het verkeer in te gaan. Peter het was een genoegen om les van je te krijgen.
  Eindelijk alleen auto rijden - Jenneke uit Amersfoort
 • Ik heb 4 jaar niet gereden in verband met rijangst die ik heb ontwikkeld direct nadat ik mijn rijbewijs haalde. Afgelopen zomer heb ik de stap gezet om weer te rijden en koos voor Peter Sneep. Met maar 8 lessen heeft hij ervoor gezorgd dat ik mij veiliger en zelfverzekerder voel in het verkeer. Op dit moment rijd ik overal naar toe en iedereen in mijn omgeving is helemaal verbaasd. Ik raad deze rijschool aan bij rijangst.
  Ik heb 4 jaar niet gereden - Daniëlle uit Amersfoort
 • Yes, na al die jaren dat ik dacht \"auto rijden dat is niks voor mij\" is het dan toch zover. Ik heb gewoon een rijbewijs, echt geweldig. Maar dat zou me niet gelukt zijn zonder de super fijne lessen van Peter. De rust en de liefde voor zijn vak die hij uitstraalt zijn aanstekelijk, en maken auto rijden leuk. Een absolute aanrader als je een rijschool zoekt. Nogmaals heel veel dank en nu mag ik het zelf gaan doen.
  Een absolute aanrader - Natasja uit Amersfoort
 • De weg naar mijn rijbewijs was voor mij niet makkelijk. Ik heb eerst les gehad bij twee andere rijscholen, waar ik ook diverse keren afgereden heb. Toen kwam ik bij Peter Sneep terecht, omdat mijn vriend stiekem een rijles bij hem geregeld had. Die les was in een schakelauto. Peter raadde mij aan om in een automaat te gaan lessen. Dat heb ik gedaan. En ik kan zeggen dat het een moeilijke lange weg was, maar dat het me uiteindelijk gelukt is om mijn rijbewijs te halen. Dit mede door Peter zijn geduld en omdat hij extra aandacht schonk aan de dingen die je moeilijk vond (ik heb heel veel kilometer snelweg gereden met Peter). Peter bedankt.
  Stiekem een rijles - Jennieke uit Scherpenzeel
 • Peter heeft heel veel geduld en dat vind ik erg fijn. Dat werkt ook prettig. Maar er moet natuurlijk wel hard gewerkt worden. Peter staat open voor dingen en gaat daar dan ook goed mee om. En nou heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben erg blij. Ik ga de leuke gekke lessen missen... Bij peter kan je lekker jezelf zijn! Ik vond het altijd erg leuk en gezellig! Bedankt voor de leuke en goede lessen.
  Lekker jezelf zijn - Anouk uit Soest
 • Peter Sneep snapt het.. Met een talent voor 'de vinger op de zere plek' zorgt hij dat je echt jouw doel bereikt.. Een bijzondere man met een fantastisch stel gevoelsprieten. Zo zorgt hij ervoor dat je komt waar je wilt zijn.. En dat is natuurlijk 'in het bezit van jouw rijbewijs' Peter, ik ga je enorm missen. Ik heb me altijd fijn gevoelt bij jou in de auto. Ontzettend veel respect voor jou als mens en als leraar. Dankjewel.
  Peter Sneep snapt het ... - Alyssa uit hooglanderveen
 • Ik was net zeventien en dacht eraan om binnenkort met rijles te gaan beginnen. Ik had mijn theorie al op zak en dit maakte het rijden voor mij een stuk makkelijker. Ik had veel positieve verhalen over Peter Sneep gehoord dus heb hem meteen gebeld. Het was een prettig telefoongesprek en ik kon al binnen een week een kennismakingsles met hem plannen. Zelf heb ik een vrij drukke agenda maar samen met Peter Sneep kon ik altijd rijlessen in plannen en zochten we altijd naar oplossingen. De hulp van Peter, de gezelligheid in de auto en alles wat ik van hem geleerd heb zorgden ervoor dat ik nu m’n rijbewijs opzak heb. Peter Sneep bedankt!
  net zeventien ... - Pien uit Hoevelaken
 • Denk je om de ijsberen? Jij houdt wel van een discolichtje. Als je al me grappen kent dan moet je maar examen doen. Heel erg bedankt, Peter! Voor alles! Angsten kunnen overwinnen en zeker dankzij jou! Gelukkig nog meer tranen van het lachen dan van het huilen gehad. Ik zal de uurtjes in de auto (of benenwagen) gaan missen. Op naar me eerste (zelfstandige) fout!
  tranen van het lachen - Janine uit Leusden
 • Al 10 jaar lang wou ik mijn rijbewijs halen, altijd was mijn angst toch groter en stopte ik er weer mee, maar Peter Sneep heeft mij echt laten in zien dat ik mijn angst moet aangaan en overwinnen! Met al zijn geduld en duidelijk uitleg, heb ik nu na 7 maanden lessen met hem toch mijn rijbewijs gehaald! Dit had ik nooit verwachten en heeft mij alleen maar zeker gemaakt van mijzelf! Bedankt Peter voor alles!
  Na 10 jaar - Francesca uit Nijkerk
 • Peter Sneep is een erg goede instructeur, van wie ik veel heb kunnen leren. Hij benadert je als leerling op een positieve, opbouwende en rustige manier. Hij is betrokken en wil dat je het autorijden helemaal in de vingers krijgt. Geen half werk dus, maar een gedegen rijopleiding. Iedere les krijg je duidelijke feedback. De duidelijke structuur in de opbouw van de rijlessen en daarnaast de ruimte voor eigen inbreng (bijv wat je nog extra wil oefenen, waar je graag naartoe wil rijden) werkten voor mij heel goed. Ik heb veel last van faalangst en Peter gaat daar goed mee om. Hij kon mijn focus weer goed krijgen als ik paniekerig raakte en gaf handige, praktische tips. Ik ben in 1 keer geslaagd!
  Peter Sneep is een erg goede instructeur - Jet uit Amersfoort
 • De rijlessen waren leerzaam, met humor en gezellig! Je hebt mijn onzekerheid weten weg te halen waardoor ik na en paar lessen mij erg op mijn gemak voelde en lol kreeg in autorijden. Bedankt voor de afgelopen maanden!
  Bedankt voor de afgelopen maanden ! - Sophie uit Amersfoort